Reinigen

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Ons proces

Hoe wij het doen

Onder reinigen verstaan we het verwijderen van zichtbare en onzichtbare vervuilingen. Onze teams zijn elke dag op pad om graffiti, posters en ander vuil te verwijderen. Reinigen is de basis voor het aanbrengen van conserverende coatings. Goed reinigen heeft allerlei voordelen. objecten blijven in originele staat, de kleur zien er weer als nieuw uit én het is levensduurverlengend.

Wij reinigen infrastructurele civieltechnische objecten. Denk hierbij aan geluidsschermen, tunnels, viaducten en onderdoorgangen. Maar ook afwerkmaterialen zoals beton, natuursteen, metaal en Cortenstaal.

Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende expertises van het reinigen. Neem eens contact met ons op wat wij voor u kunnen betekenen!

De meeste viaducten, bruggen en andere objecten krijgen gedurende hun levensjaren eens of meerder malen te maken met graffitikunst en graffititags. Vaak is dit ongewenst en geeft het een verwaarloosde, onveilige indruk.  ProNed heeft al jarenlange ervaring en kan zichzelf daarmee een expert noemen op het gebied van graffiti verwijdering. Wij pakken alle soorten graffiti aan. Van stift en inkt tot spuitbussen en verf.

Lees meer

Objecten raken door langdurige weersinvloeden verweert en ontsiert. Vervuiling zorgt niet alleen voor een verwaarloosde blik, maar kan op lange termijn ook blijvende schade aan het object veroorzaken. De mate van vervuiling is vaak afhankelijk van de ligging van het object. Objecten in een bosrijke omgeving of zeegebied zullen eerder vervuild raken dan objecten in een woonwijk midden in het land.

Lees meer

Stralen is een manier dat wij inzetten om vuil, corrosie, roest, verf, graffiti en conserveringslagen (coatings) te verwijderen. Tevens zetten we het in als voorbewerking voordat we een oppervlak gaan coaten. Stralen kan ook dienen als krachtige reiniging. Daarnaast kunnen we markeringen en belijningen eenvoudig verwijderen door middel van stralen. Daarna kunnen wij de markeringen en belijningen opnieuw aanbrengen als dit gewenst is.

Lees meer

Start jouw project

Samen met ProNed

Wat je moet weten

Respect voor object en milieu
Meestal zijn enkel goede reinigingsmiddelen genoeg om een oppervlak te reinigen. Voor hardnekkig vuil gebruiken we die middelen in combinatie met hogedrukreiniging. Als we met een nog krachtiger type vuil te maken hebben, zetten we straaltechniek in. Bijvoorbeeld in het geval van extreme graffitischaduwen of roest.

Wat en hoe we ook reinigen, we doen het altijd met respect voor het object. En met respect voor het milieu. Zo vangen we ons afvalwater op, zodat chemische materialen niet in de grond komen. Daarnaast gebruiken waar het kan biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Zet de eerste stap

Meer info of een offerte aanvragen?

Voor alle informatie over de expertises van ProNed kun je bij ons terecht, we vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het altijd mogelijk om een offerte op te vragen. Vul het formulier in om contact op te nemen óf om een offerte aan te vragen. We staan graag voor je klaar!


Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course
download coolpad firmware
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course