Behouden

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Ons proces

Hoe wij het doen

Wij stoppen niet bij reinigen of beschermen. Wij leveren maatwerk voor de lange termijn. Van advisering tot onderhoud. Als we een object beschermd hebben, bieden we ook een meerjarig onderhoudsplan. Met intelligente oplossingen die tijd en geld besparen.

Na het reinigen of beschermen van een object, maken wij graag een duurzaam onderhoudscontract. Daarin staat onder andere de reinigingsfrequentie en wanneer coatings vervangen of hersteld moeten worden. Hierbij vinden we het belangrijk dat onze opdrachtgevers besparen op onderhoudskosten. En dat ondergronden in de originele staat blijven. Voor elke ondergrond hebben we een oplossing op maat.

Stadsbrug Nijmegen

In samenwerking met BAM Infra Nederland is ProNed de komende 25 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud en de bescherming van Stadsbrug De Oversteek in Nijmegen. Één van de visitekaartjes van Nijmegen wordt door ProNed regelmatig gereinigd en ontdaan van atmosferische vervuiling, vuil en graffiti. Daarbij hoort ook het herstel van aangebrachte anti-graffiti coatings waar nodig.

Start jouw project

Samen met ProNed

Zet de eerste stap

En neem contact met ons op

Voor alle informatie over de expertises van ProNed kun je bij ons terecht, we vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het altijd mogelijk om een offerte op te vragen. Vul het formulier in om contact op te nemen óf om een offerte aan te vragen. We staan graag voor je klaar!


Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
download udemy paid course for free
download lenevo firmware
Download WordPress Themes Free
udemy free download