Behouden

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!








Ons proces

Hoe wij het doen

ProNed werkt door heel Nederland en België. Hier zijn wij enorm trots op. Wij reinigen en beschermen civieltechnische infrastructurele projecten en maken gebruik van de meest innovatieve systemen en oplossingen en zetten u als klant altijd bovenaan. ProNed biedt duurzaam maatwerk voor nu én in de toekomst. Van advies tot en met onderhoud inclusief reinigen en beschermen binnen specialistische onderhoudscontracten.

Door middel van onze meerjarige onderhoudsplannen, “ontzorgen” wij precies daar waar nodig. Dat maakt ons een waardevolle langdurige samenwerkingspartner, waarbij we uitgaan van intelligente oplossingen die tijd én geld besparen.

  • Van adviseren tot onderhoud
  • ProNed biedt maatwerk voor de lange termijn
  • Ondergronden blijven in de originele staat
  • ProNed ontzorgt daar waar nodig

Stadsbrug Nijmegen

In samenwerking met BAM Infra Nederland is ProNed vanaf 2013, 25 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud en de bescherming van Stadsbrug De Oversteek in Nijmegen. Één van de visitekaartjes van Nijmegen wordt door ProNed regelmatig gereinigd en ontdaan van atmosferische vervuiling, vuil en graffiti. Daarbij hoort ook het herstel van aangebrachte (anti-graffiti) coatings waar nodig.

Start jouw project

Samen met ProNed

Zet de eerste stap

En neem contact met ons op

Voor alle informatie over de expertises van ProNed kun je bij ons terecht, we vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het altijd mogelijk om een offerte op te vragen. Vul het formulier in om contact op te nemen óf om een offerte aan te vragen. We staan graag voor je klaar!






Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
udemy free download
download redmi firmware
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=