Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Of het nu gaat om een geluidsscherm, gebouw, tunnel of parkeergarage. ProNed is gespecialiseerd in het verwerken van beschermende coatings en verfsystemen. Naast standaard verwerkingsmethodes beschikken we ook over “state of the art” spuitapparatuur. 

Schilderen doen wij niet alleen om bijvoorbeeld het aanzien te verbeteren. Schilderen is ook een manier van onderhoud. Wij doen dit op verschillende methoden met verschillende soorten verf. Wij werken met de beste verfproducten. Zo werken wij met merken als KEIM en Nelf. Afhankelijk van de ondergrond, object, wensen en eisen kiezen we de juiste methode én verfproduct.

Een goed gestructureerde planning, deskundig advies en vakmanschap garandeert een succesvol verloop van projecten.

Voordelen schilderwerk

Goed schilderwerk bestaat uit meerdere factoren. Zo zijn wij ervaren vakmensen en maken wij gebruik van de beste verfproducten, beste materialen én de nieuwe technieken. Daarnaast heeft schilderwerk zelf ook voordelen. Zo verlengen we de levensduur van een object. Het object is namelijk beschermt en gaat dus langer mee. Tevens wordt het aanzicht aanzienlijk verbeterd.

Soorten ondergronden

Wij schilderen verschillende ondergronden en objecten. Zo schilderen wij onder andere:

  • Vloeren, wanden en plafonds
  • Deuren
  • Trappen en leuningen
  • Tunnels, viaducten en onderdoorgangen
  • Stationshallen en terminals
  • Parkeergarages

Manieren schilderen

Schilderen doen wij niet alleen met een kwast of roller. Wij kunnen ook verf aanbrengen door deze bijvoorbeeld te verspuiten. Doordat we de verf kunnen verspuiten door een lange lans, kunnen wij gemakkelijk grotere oppervlakken voorzien in een snellere tijd.

Daarnaast zijn wij ook specialist in het aanbrengen van (industriële) coatings. Zo brengen wij coatings aan om objecten en ondergronden te beschermen tegen graffiti en vuil. Sommige van deze coatings zijn toe te passen in gewenste kleur. Ook dit is dus een efficiënte manier van schilderen.

Zet de eerste stap

Meer info of een offerte aanvragen?

Voor alle informatie over schilderwerken kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden door ProNed. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contact met ons opnemen kan via info@proned.nl of door te bellen naar 0418 510 066.


Start jouw project

Samen met ProNed