Verdubbeling N34

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Verdubbeling N34

  Project

  Details

  Locatie
  Emmen
  Opdrachtgever
  Dura Vermeer
  Datum uitvoering
  2020

  Project

  Werkzaamheden

  Aannemer Dura Vermeer verdubbelt de N34 tussen de afslag Rondweg Emmen/N34 (Emmen West) en de Frieslandroute (N381). Deze verdubbeling moet zorgen voor het verbeteren van de doorstroming op de N34 en het versterken van de regionale economie, bereikbaarheid en verkeersveiligheid.

  De verdubbeling van dit traject komt aan de oostzijde van de bestaande N34. Hiervoor is het nodig om de viaducten Brinkmade (over de Slenerweg) en Staapharst (bij de aansluiting met de Frieslandroute) te verdubbelen. Ook vinden er werkzaamheden plaats aan de Frieslandroute ter hoogte van viaduct Staapharst, aan de Slenerweg en aan de watergang De Blikken.

  Werkzaamheden ProNed

  In opdracht van Dura Vermeer is ProNed gestart met de werkzaamheden aan diverse viaducten. Nadat eerst diverse kunstwerken op het traject N381 door ProNed zijn gecoat worden nu de viaducten op de N34 door ons aangepakt. Deze viaducten zijn behandeld met KEIM Concreton-W, een hoogwaardige en waterwerende silicaatverf ter bescherming van het beton. Naast de lange termijn bescherming, geeft KEIM de viaducten een frisse en nette uitstraling.

  Download WordPress Themes Free
  Free Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  Free Download WordPress Themes
  online free course
  download karbonn firmware
  Premium WordPress Themes Download
  free download udemy course