Transformatorstation Maasbracht kan zo nog jaren mee!

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Transformatorstation Maasbracht kan zo nog jaren mee!

  Project

  Details

  Locatie
  Maasbracht
  Opdrachtgever
  Dura Vermeer Infra
  Datum uitvoering
  2022

  Project

  Werkzaamheden

  Veilig aan de elektriciteit vraag blijven voldoen. Daar kan ProNed bij helpen! Het hoogspanningsstation in Limburg was verouderd en daarom was het nodig om maatregelen te treffen. Er is gekozen voor volledige vernieuwing van het 380 kV-hoogspanning station op de huidige locatie in Maasbracht.

  Het transformatorstation van Maasbracht moet nog jaren mee kunnen. Het is dus van belang dat er aandacht besteed wordt aan de bescherming. En daar kun je ProNed voor bellen! In opdracht van Dura Vermeer, zijn onze mensen aan de slag gegaan met KEIM Innostar mineraalverf en een Epoxy Rollcoating. Een vloercoating zorgt ervoor dat de vloer er in de loop van jaren nog mooi bij kan liggen. Ook een zeer fijn voordeel: de vloer is nu gemakkelijk te reinigen!
  Ook is er een brandwerende kit aan de binnenzijde van het transformator station aangebracht. Deze kit kan helpen voorkomen dat eventuele brand verspreidt door de kieren.

  Dit is niet de laatste keer dat wij het TenneT terrein zullen bezoeken. De buiten gevel van het huisje zal nog gehydrofobeerd moeten worden. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de ondergrond beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

  Download Nulled WordPress Themes
  Download Best WordPress Themes Free Download
  Premium WordPress Themes Download
  Free Download WordPress Themes
  ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
  download micromax firmware
  Download Premium WordPress Themes Free
  udemy course download free