Station Geldermalsen beschermd tegen graffiti vandalen

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Station Geldermalsen beschermd tegen graffiti vandalen

  Project

  Details

  Locatie
  Geldermalsen & Tricht
  Opdrachtgever
  Mobilis
  Datum uitvoering
  2022

  Project

  Werkzaamheden

  Om het station in Geldermalsen te beschermen tegen ongewenste graffiti uitingen, heeft het ProNed-team het stationsgebouw op diverse plaatsen voorzien van een anti-graffiti coating. Het metselwerk van het station is in opdracht van Mobilis nu beschermd tegen de graffiti vandalen.

  Daarnaast is van een onderdoorgang in het dichtstbijzijnde dorpje Tricht de aanwezige graffiti verwijderd en de oppervlakken zijn keurig schoongemaakt. Om eventuele herhaling van het probleem te voorkomen zijn deze oppervlakken ook voorzien van een anti-graffiti coating.

  Deze door ProNed uitgevoerde werkzaamheden maken deel uit van het grootscheepse project om de spoorweg en het station in Geldermalsen te moderniseren en te verbeteren. ProNed is vanaf het begin van dit ambitieus project, gerealiseerd in samenwerking met Dura Vermeer, Mobilis en ProRail, samen de zogeheten Lingense Alliantie, betrokken geweest bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden. De leden van de Lingense Alliantie werken aan een intensieve verbetering en modernisering van het spoor.

  Premium WordPress Themes Download
  Premium WordPress Themes Download
  Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  udemy course download free
  download lava firmware
  Download WordPress Themes
  udemy free download