Stadsbrug Nijmegen graffiti-vrij

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Stadsbrug Nijmegen graffiti-vrij

  Project

  Details

  Locatie
  Nijmegen
  Opdrachtgever
  Onderhoudscombinatie Stadsbrug Nijmegen
  Datum uitvoering
  2022

  Project

  Werkzaamheden

  Twee jaar van de verplichte coronavirus pauze zijn gelukkig voorbij en de oude stad Nijmegen is weer helemaal opgebloeid tijdens de Nijmeegse vierdaagse.

  45.000 vermoeide maar intens voldane bezoekers hebben de uitgestippelde routes gelopen om daarna deel te nemen aan de bijbehorende festiviteiten. Het is dan ook te verwachten dat de binnenstad van Nijmegen tijdens dit grootse wandelevenement van de wereld – jawel, in ons eigen prachtig landje – overloopt van enthousiaste bezoekers.

  Ter voorbereiding voor de grootste wandelprestatietocht ter wereld, hebben de mannen van ProNed alvast de hand gelegd aan het verwijderen van alle ontsierende graffiti van de Stadsbrug in Nijmegen. En in het verwijderen van graffiti zijn de mensen van ProNed de onbetwiste specialisten.

  Geen graffiti zo hardnekkig dat zij er geen raad mee weten. Alle soorten van verf, inkt, stift of spuitbus verdwijnen als sneeuw voor de zon onder bekwame reinigingstechnieken van ProNed. Daarbij werken zij tijdens het reinigen met zoveel mogelijk respect voor de ondergrond en het milieu.

  De Stadsbrug van Nijmegen is weer helemaal schoon en graffiti vrij!

  Premium WordPress Themes Download
  Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  Premium WordPress Themes Download
  udemy course download free
  download karbonn firmware
  Download Nulled WordPress Themes
  udemy free download