Schilderwerk met oog voor milieu

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Schilderwerk met oog voor milieu

  Project

  Details

  Locatie
  Almere
  Opdrachtgever
  Spijkerman
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  In opdracht van het bedrijf Spijkerman in Amersfoort, gespecialiseerd in telecom solutions, trafostations en prefab betonnen behuizingen, hebben de vakmensen van ProNed gewerkt aan een Spijkerman behuizing in Almere.

  De Spijkerman behuizing was toe aan een grondige onderhouds- en schoonmaakbeurt. Hiervoor zijn eerst de oude verflagen zorgvuldig verwijderd om zo de ondergrond klaar te maken voor een KEIM behandeling. Door het aanbrengen van KEIM minerale verf wordt de ondergrond duurzaam beschermt tegen vervuiling en slijtage.

  Tijdens de werkzaamheden is door de specialisten van ProNed extra rekening gehouden met milieuaspecten door het zorgvuldig gebruik van reinigers en verf, met speciale aandacht voor de omringende natuur.

  Na het voltooide werk zijn alle eventuele restanten verwijderd en gebruikt materiaal is consequent en spoorloos opgeruimd zodat er geen vervuiling ontstaat of achterblijft. Bij het gehele arbeidsproces is, zoals bij ProNed een goede gewoonte is, gebruik gemaakt van producten die het milieu en de omgeving zo min mogelijk belasten.

  Free Download WordPress Themes
  Premium WordPress Themes Download
  Download WordPress Themes
  Download Premium WordPress Themes Free
  free online course
  download karbonn firmware
  Free Download WordPress Themes
  udemy paid course free download