Schilderen naast een groot vliegtuig

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Schilderen naast een groot vliegtuig

  Project

  Details

  Locatie
  Schiphol
  Opdrachtgever
  Spijkerman
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  Schilderen naast een groot vliegtuig!

  De vakmensen van ProNed zijn momenteel, in opdracht van het bedrijf Spijkerman, bezig met het aanbrengen van een verfsysteem op een betonnen behuizing, het zogenaamde trafo- of betreedbare station genoemd.

  Deze betonnen behuizingen worden door ProNed voorzien van diverse lagen coatings, met als voornaamste doel het langdurig conserveren en beschermen. Na het aanbrengen van de coatings zien de trafostations netjes en verzorgd uit. Tevens worden de behuizingen ook voorzien van een anti-graffiti coating waardoor het voor graffiti onmogelijk is om te hechten aan de ondergrond, wat in praktijk betekent dat het eenvoudig te verwijderen is.

  ProNed werkt al jarenlang samen met de leverancier van de betonnen behuizingen, trafostations en Telecom Solutions, het bedrijf Spijkerman. Spijkerman B.V. is een gerenommeerd bedrijf die gespecialiseerd is in het leveren van prefab betonnen behuizingen en trafostations. Het betreft hier kant-en-klare behuizingen inclusief aansluitingen voor gas, elektriciteit, telecommunicatie en meet- en regelsystemen. Net als bij ProNed zijn de mensen van Spijkerman optimaal gericht op de klantentevredenheid en op het leveren in samenspraak met de klant en overeenkomstig diens wensen en verwachtingen. In het gerealiseerd project kunnen de klanten van ProNed en Spijkerman zich herkennen, de oplevering geschiedt met een minimum aan overlast voor de omgeving, met inachtneming van duurzaamheid en binnen de afgesproken tijdsplanning. Samen staan de mensen van ProNed en Spijkerman, steevast en overal, voor de beste oplossingen.

  Tijdens de lange samenwerking met Spijkerman B.V. heeft ProNed al vele tientallen trafostations door heel Nederland kunnen voorzien van beschermende verf- en coatinglagen, een handeling waarmee de levensduur van de betonnen behuizingen met wel twintig jaar verlengd wordt.

  Download Nulled WordPress Themes
  Download WordPress Themes Free
  Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes Free
  udemy course download free
  download intex firmware
  Download Best WordPress Themes Free Download
  udemy course download free