Reigersbospadbrug voorzien van slijtlaag

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!










  Project

  Reigersbospadbrug voorzien van slijtlaag

  Project

  Details

  Locatie
  Amsterdam
  Opdrachtgever
  Aannemerscombinatie IXAS Gaasperdammerweg BV
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  In opdracht van de aannemerscombinatie IXAS Gaasperdammerweg BV, is het vakkundig team van ProNed bezig geweest met de parkbrug van het Reigersbospad in het Nelson Mandelapark. Die brug is het oogappeltje van het park en is op een volstrekt afwijkende wijze gemaakt dan de andere bruggen.

  De aannemerscombinatie IXAS heeft veel ervaring met parkbruggen en heeft voor deze bijzondere brug een constructie ontworpen dat steunt aan beide uiteinden op een landhoofd. De brug is ca. 125 meter lang.

  De mensen van ProNed hebben ervoor gezorgd dat de brug eerst gehydrofobeerd werd en achtereenvolgens voorzien werd van een slijtlaag.

  Hydrofoberen van grote betonnen oppervlaktes zoals bruggen dient om de poreuze ondergrond te beschermen tegen vochtindringing, waardoor niet alleen de aanhechting van vuil, alg- en mosaangroei wordt verhinderd, maar ook het eventueel ontstaan van scheuren in het materiaal door het bevriezen van aanwezige vocht in de wintermaanden. Hydrofoberen is een zeer zinvolle en effectieve methode om levensduur van behandelde objecten te verlengen.

  Na het hydrofoberen heeft het team van ProNed de brug voorzien van een flexibele slijtvaste slijtlaag met anti-slip eigenschappen voor extra veiligheid.

  Download Nulled WordPress Themes
  Free Download WordPress Themes
  Premium WordPress Themes Download
  Download WordPress Themes
  online free course
  download lenevo firmware
  Download WordPress Themes
  online free course