ProNed nauw betrokken bij realisatie Amstelstroombrug

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  ProNed nauw betrokken bij realisatie Amstelstroombrug

  Project

  Details

  Locatie
  Amsterdam
  Opdrachtgever
  Mobilis
  Datum uitvoering
  2022

  Project

  Werkzaamheden

  Een groot project zoals het reinigen, hydrofoberen en graffiti bestendig maken van de Amstelstroombrug (brug over de Duivendrechtsevaart) wordt door ProNed gerealiseerd in een aantal fases.

  Om een optimaal effect van het hydrofoberen en de effectiviteit van een anti-graffiti coating te kunnen waarborgen, is het vooraf zorgvuldig reinigen van de ondergrond een vereiste. Tijdens de eerste fase heeft ProNed in opdracht van Mobilis een groot deel van de Amstelstoombrug gereinigd en gehydrofobeerd. De tweede fase bestond uit het aanbrengen van een passende, duurzame anti-graffiti coating. Naast het beschermen van het oppervlak tegen het diep indringen van graffiti verf en inkt, maakt de anti-graffiti coating het eenvoudig om graffiti uitingen te verwijderen in de toekomst. Hierdoor worden de onderhoudskosten beheersbaar en aanzienlijk verlaagd.

  De Amstelstroombrug over de Duivendrechtsevaart zorgt voor de verbinding naar het Amstelkwartier en wordt na voltooiing beschouwd als een bouwkundig kunstwerk en ecologisch hoogstandje in Amsterdam-Oost.
  Het ProNed team is trots om een bijdrage te hebben geleverd aan het tot stand komen van dit prachtige eigentijdse bouwwerk!

  Premium WordPress Themes Download
  Download Premium WordPress Themes Free
  Download WordPress Themes Free
  Download WordPress Themes
  udemy free download
  download lava firmware
  Free Download WordPress Themes
  free online course