ProNed KEIM specialist

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  ProNed KEIM specialist

  Project

  Details

  Locatie
  Steenbergen - A4
  Opdrachtgever
  Mobilis TBI
  Datum uitvoering
  2013

  Project

  Werkzaamheden

  Het aquaduct Steenbergen aan Zee maakt deel uit van het project A4 Dinteloord – Bergen op Zoom. De nieuwe A4 in West-Brabant is een belangrijke doorgang voor verkeer. Door de aanleg wordt een van de twee ontbrekende schakels in de verbinding tussen Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam gerealiseerd.

  De aanleg van de snelweg zorgt ook voor een ontlasting van het lokale wegennet, met als resultaat minder milieuproblemen en meer verkeersveiligheid. De A4 wordt een autosnelweg met twee dubbele rijstroken waarop 120 kilometer per uur gereden mag worden.

  In de rivier “de Steenbergsche Haven” is een aquaduct gerealiseerd. Zowel het ontwerp, de voorbereiding als de uitvoering is zelfstandig door Mobilis gedaan. De resterende werkzaamheden vielen onder de andere combinanten MNO Vervat en Ooms Construction.

  ProNed heeft het aquaduct voorzien van Keim, een minerale verf die na een lange testperiode als geschikt systeem is gekozen. Daarnaast vielen de hydrofobe en anti graffiti werkzaamheden op dit gigantische project tot de verantwoordelijkheid van ProNed.

  Free Download WordPress Themes
  Download Best WordPress Themes Free Download
  Premium WordPress Themes Download
  Free Download WordPress Themes
  udemy paid course free download
  download coolpad firmware
  Download WordPress Themes Free
  download udemy paid course for free