ProNed in Boskoop

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  ProNed in Boskoop

  Project

  Details

  Locatie
  Boskoop
  Opdrachtgever
  Dura Vermeer
  Datum uitvoering
  2016

  Project

  Werkzaamheden

  De mannen van ProNed waren in oktober te vinden in Hollandse weilanden met gras en koeien. Zij zijn namelijk op pad gestuurd richting de weilanden van Boskoop. Boskoop is een plaats in Zuid-Holland, die gelegen is aan het kanaal de Gouwe tussen Alphen aan den Rijn en Waddinxveen.

  In de omgeving van Boskoop zijn kleine bruggetjes te vinden die de weilanden met elkaar verbinden. Deze bruggetjes waren enorm glad en vormden daardoor een gevaar voor ongelukken. Om ongelukken te voorkomen heeft ProNed in opdracht van Dura Vermeer de bruggetjes voorzien van een slijtlaag. Hiervoor is het product MAVROX 521 gebruikt dat door ProNed in alle RAL-kleuren aangebracht kan worden.

  Voordat de slijtlaag wordt aangebracht worden de bruggetjes eerst goed gereinigd door ProNed. Om er voor te zorgen dat de slijtlaag goed hecht aan de ondergrond, wordt er eerst een primer aangebracht. Tot slot wordt de primer voorzien van de slijtlaag met anti-slip eigenschappen. Wij hopen met dit project veel ongelukken te voorkomen!

  Premium WordPress Themes Download
  Download Best WordPress Themes Free Download
  Download Nulled WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  udemy course download free
  download mobile firmware
  Download Nulled WordPress Themes
  free download udemy course