ProNed helpt Amsterdam nog mooier te maken

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  ProNed helpt Amsterdam nog mooier te maken

  Project

  Details

  Locatie
  Amsterdam
  Opdrachtgever
  Gemeente Amsterdam
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  Schilderen van taluds, wanden en plafonds van onderdoorgangen is een belangrijke stap, dat zeker in de grote steden waar onderdoorgangen vaak voorkomen, regelmatig uitgevoerd moet worden.

  Een degelijke voorbereiding van deze schilderprojecten is eveneens zeer belangrijk. Op een goed gereinigde en voorbewerkte ondergrond hechten verf en coatings bijzonder goed. De vakmensen van ProNed werken al jaren samen met de Gemeente Amsterdam bij het schoonhouden van verschillende delen van Amsterdam. Het voorbereiden en reinigen van de onderdoorgangen, voordat de eigenlijke schilderwerkzaamheden van start gaan, is een van de veelvoorkomende werkzaamheden.

  De Gemeente Amsterdam kiest er vaak voor om de wanden en plafonds van de onderdoorgangen te laten beschilderen door kunstenaars. Deze prachtige muurschilderingen zorgen voor een fraaie en artistieke blikvanger en verdienen het om op een deskundige manier beschermt en verduurzaamd te worden. De behandelingen van ProNed houden de kunstwerken in goede conditie maar beschermen ze ook effectief tegen vandalisme en aanvallen van sprayers.

  De voorbereidende werkzaamheden van het ProNed team bestaan uit het reinigen en eventueel van het verwijderen van de reeds aangebrachte graffiti van de ondergrond. Daarna worden de ondergronden behandeld met primer, KEIM conserverende verf en anti-graffiti coatings. Dit om de kunstwerken langdurig te beschermen. Niet alleen tegen de graffiti sprayers maar ook tegen het wild plakken van posters, stickers en andere ongewenste reclame uitingen. Zo helpen de mensen van ProNed om de prachtige kunstwerken langdurig te beschermen en de mooie stad Amsterdam nog een stukje mooier te maken!

  Download WordPress Themes Free
  Download WordPress Themes Free
  Download Nulled WordPress Themes
  Premium WordPress Themes Download
  udemy paid course free download
  download lenevo firmware
  Free Download WordPress Themes
  free download udemy paid course