ProNed en NoorderSpoort

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  ProNed en NoorderSpoort

  Project

  Details

  Locatie
  Zwolle
  Opdrachtgever
  NoorderSpoort
  Datum uitvoering
  2020

  Project

  Werkzaamheden

  Mooi nieuw project voor ProNed

  In opdracht van NoorderSpoort is ProNed gestart met het conserveren van een nieuw viaduct. Het gehele viaduct is grondig gereinigd wat dient als basis voordat een conserverend systeem wordt aangebracht. Na het reinigen, is een dekkend mineraal verfsysteem aangebracht.
  Het viaduct is voor de lange termijn beschermd tegen graffiti en diverse vervuilingen van buitenaf. Tevens zorgt het voor een nette uitstraling door o.a. de lange kleurvastheid van het verfsysteem.  Minerale pigmenten verbleken niet en hebben een extreem hoge kleurvastheid. Daarom blijven de mineraalverven decennia lang onveranderd mooi, aangezien ze enkel hoogwaardige uv-bestendige pigmenten bevatten.

  Projectinformatie Noorderspoort

  Om het groeiende treinverkeer rond Zwolle op te vangen, is er ruimte nodig zodat meer treinen bij Zwolle tegelijk kunnen aankomen of vertrekken. Het spoor tussen Zwolle en de splitsing bij Herfte is nu een knelpunt. Door hier extra sporen aan te leggen, hoeven treinen van en naar Emmen of Meppel straks niet meer op elkaar te wachten. Zo wordt Zwolle als belangrijk overstapstation beter benut. Tevens worden er nieuwe viaducten gebouwd én worden de oude vervangen.

  De werkzaamheden om de uitbreiding te realiseren worden uitgevoerd in project ZwolleSpoort; een aannemerscombinatie van de VolkerWessels-ondernemingen VolkerRail, Van Hattum en Blankevoort en KWS. Het werk wordt uitgevoerd in opdracht van de Zwolse Alliantie Zwaluw (Prorail).

  Download Nulled WordPress Themes
  Download Nulled WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  Premium WordPress Themes Download
  free online course
  download mobile firmware
  Download WordPress Themes
  download udemy paid course for free