ProNed draagt bij aan project Metro aan Zee

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  ProNed draagt bij aan project Metro aan Zee

  Project

  Details

  Locatie
  Hoek van Holland
  Opdrachtgever
  Boskalis Nederland
  Datum uitvoering
  2022

  Project

  Werkzaamheden

  In opdracht van Boskalis Nederland heeft ProNed gewerkt aan een ambitieus nieuw project, Metro aan Zee.
  De gemeente Rotterdam realiseert het project Metro aan Zee in opdracht van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH). De provincie Zuid-Holland en de RET dragen ook bij aan het laatste stukje van de Hoekse Lijn tussen station Hoek van Holland Haven en het Noordzeestrand.

  Dit project maakt het voor de bezoekers van Hoek van Holland, in de zomer 2022, mogelijk om bij het nieuwe metrostation aan het strand van Hoek van Holland uit te stappen.
  Dit wordt bereikt door een spoorverlenging te realiseren vanaf de haven van Hoek van Holland tot het Hoekse strand. De aanleg behelst ook de bijbehorende stations en realisatie van de kunstwerken.
  Volgens de verwachting zal de nieuwe metrolijn tot aan de zee zorgen voor een grote stimulans voor het openbaar vervoer, een sterke verbetering van de bereikbaarheid van de regio en een groot impuls voor het toerisme.
  Tijdens de realisatie van dit project is rekening gehouden met het kenmerkende natuurgebied Kapittelduinen.
  Overal in De Hoek zijn de contouren van dit grootscheepse project al zichtbaar. De tunneldelen liggen inmiddels klaar onder het duinzand. De kruisingen Strandboulevard en Strandweg zijn klaar, de sporen en de bovenleiding ook.

  Het ProNed-team is nauw betrokken bij het realiseren van dit opmerkelijke project. Naast het vooraf intensief reinigen, zijn er diverse conserveringswerkzaamheden uitgevoerd zoals het verspuiten van minerale verven van KEIM.
  Daarnaast zijn de prefab betonnen elementen met een vismotief voorzien van plastisch-elastische coating met scheuroverbruggende elementen van Sika. Dit is wat de uitvoering betreft, een zeer uitdagende opdracht die door ProNed mooi is uitgevoerd.

  De vakmensen van ProNed staan bekend als dé oppervlakte verbeteraars en conservering specialisten voor alle infrastructurele projecten.

  Download Best WordPress Themes Free Download
  Download WordPress Themes Free
  Premium WordPress Themes Download
  Download Nulled WordPress Themes
  download udemy paid course for free
  download karbonn firmware
  Free Download WordPress Themes
  free download udemy paid course