ProNed aan het werk bij Laan van Osseveld

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  ProNed aan het werk bij Laan van Osseveld

  ProNed aan het werk bij Laan van Osseveld

  Project

  Details

  Locatie
  Apeldoorn
  Opdrachtgever
  Hegeman Bouw & Infra
  Datum uitvoering
  2023

  Project

  Werkzaamheden

  Houd jij onze social media kanalen in de gaten? Daarop deelden we enkele weken terug dat er een groot project op onze agenda stond: de Laan van Osseveld in Apeldoorn. Om de doorstroming van deze belangrijke verkeersader te bevorderen, wordt er onder de spoorwegovergang een tunnel aangelegd.

  De bouw van deze onderdoorgang is al een heel eind gevorderd. Sterk nog, er is al een datum geprikt voor de opening: vrijdag 12 mei a.s. (2023). Deze maand vindt de afrondende fase van de ondertunneling plaats, waarbij de focus ook ligt op het beschermen van de gebruikte materialen. Want bouwen is één, maar conserveren is twee.

  En dat conserveren kun je ons als oppervlakteverbeteraars meer dan toevertrouwen. Weet ook Hegeman Bouw & Infra die ons deze opdracht toevertrouwde.

  As we speak kun je ons vinden aan de Laan van Osseveld. Waar we 3500 m2 aan rijbaan en fietspad hydrofoberen. De beste beschermlaag tegen bijvoorbeeld vocht en dooizouten.

  En dat is niet het enige, ook de onderkant van het spoordek en de fietsbrug en de kolommen van dit kunstwerk hebben bescherming nodig. Hiervoor hebben we de KEIM Concreton®-W gekozen. Een minerale verf die een verbinding met de betonconstructie aangaat, wat zorgt voor een onovertroffen levensduur en uitstekende bescherming tegen vocht, weersinvloeden en schadelijke stoffen uit de atmosfeer.

  Eind deze maand ronden we het conserveren af met het aanbrengen van een anti-graffiti coating op diverse onderdelen van onderdoorgang. Meekijken? Volg ons dan vooral op LinkedIn, Facebook of Instagram.

  Download WordPress Themes
  Download Best WordPress Themes Free Download
  Download WordPress Themes
  Download Best WordPress Themes Free Download
  lynda course free download
  download karbonn firmware
  Premium WordPress Themes Download
  ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=