Onderdoorgang Contactweg Amsterdam

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Onderdoorgang Contactweg Amsterdam

  Project

  Details

  Locatie
  Amsterdam
  Opdrachtgever
  Heijmans Infra
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  In opdracht van Heijmans Infra heeft het team van ProNed diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de onderdoorgang bij de Contactweg in Amsterdam.
  Deze onderdoorgang is bedoeld om de bereikbaarheid van het gebied te verbeteren, vervangt de kruising over het spoor bij de Kabelweg en is bedoeld voor (vracht) auto- en fietsverkeer die aansluit op de Nieuwe Hemweg. Ook alle omliggende wegen moeten goed aansluiten op de onderdoorgang.

  De vakmensen van ProNed hebben vooraf alle oppervlakken grondig gereinigd en daarna gehydrofobeerd om de ondergrond waterafstotend te maken. Door hydrofoberen, een specialisme van ProNed, worden de ondergronden ongevoelig gemaakt voor vocht.

  Daarna is de onderdoorgang voorzien van een beschermende laag anti-graffiti coating.
  Het procédé is afgesloten met het aanbrengen van sterk hechtende KEIM mineraalverf, samengesteld uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
  KEIM hecht zich bijzonder goed aan diverse ondergronden zoals beton en metselwerk, is duurzaam en in de hoge mate waterdampdoorlatend waardoor een zeer solide verbinding ontstaat. Het scheuren van de afwerklaag en afbladderen van de verf behoren hierdoor tot het verleden.

  Download Premium WordPress Themes Free
  Download Premium WordPress Themes Free
  Download WordPress Themes Free
  Download WordPress Themes
  udemy free download
  download redmi firmware
  Download Best WordPress Themes Free Download
  free download udemy paid course