Nachtwerk in de Michiel de Ruijtertunnel

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Nachtwerk in de Michiel de Ruijtertunnel

  Project

  Details

  Locatie
  Amsterdam
  Opdrachtgever
  Kaefer
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  In de nacht werken aan de Michiel de Ruijtertunnel in Amsterdam

  De Michiel de Ruytertunnel, tunnel die onder het Centraal station van Amsterdam doorloopt, wordt – naast het reguliere onderhoud – in een monumentaal project voorzien van extra hittewerende bekleding in twee tunnelbuizen.

  Om werkelijk alles in het project voorbereid en gecontroleerd te kunnen uitvoeren is op het bedrijventerrein in Zaandam een klein deel van Michiel de Ruytertunnel nagebouwd, met inachtneming van alle belangrijke details zoals vluchtroutes in geval van brand. Het bekleden van twee tunnelbuizen verhoogt de brandwerendheid en maakt het zelfs in de zeer extreme omstandigheden veiliger voor mensen om zonder problemen de tunnel te verlaten. Het wordt uitgevoerd door de wanden te voorzien van Promatect-T platen.

  Het intensieve project wordt uitgevoerd in de nachtelijke uren en betekent in de praktijk dat de tunnel een tijd van maandag tot vrijdag ‘s nachts tussen 22.00 en 5.00 gesloten wordt. Het verkeer wordt omgeleid. De duurzaamheid, de veiligheid en de uitstraling van de tunnel worden geoptimaliseerd.

  Samen met KEIM zijn de specialisten van ProNed betrokken bij dit gedenkwaardige project dat in de loop van 2020 zeer nauwkeurig is voorbereid. Een voorbeeld van een fantastische samenwerking tussen de betrokken bedrijven was te zien aan het gezamenlijke nachtelijke bezoek aan de Michiel de Ruytertunnel dat is afgelegd door twee bestuurders van ProNed en Keim, Maarten Verduin en Ton Hendriks, die de situatie ter plaatse bekeken.

  De vakmensen van ProNed dragen o.a. zorg voor het reinigen van de wanden en plafonds om deze vervolgens te voorzien van deels grijze en deels zwarte KEIM coating. De mineraalverf van Keim is daarvoor bij uitermate geschikt. Die komt niet óp de ondergrond terecht, maar trekt er als het ware in.

  Meer weten over KEIM aan laten brengen op Promatect platen? Lees dan snel hier verder.

  Premium WordPress Themes Download
  Free Download WordPress Themes
  Premium WordPress Themes Download
  Download WordPress Themes Free
  free download udemy course
  download karbonn firmware
  Premium WordPress Themes Download
  free download udemy paid course