Meewerken aan Busbaan Hart van Zuid

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Meewerken aan Busbaan Hart van Zuid

  Project

  Details

  Locatie
  Rotterdam
  Opdrachtgever
  Heijmans Infra
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  Het gebied rond het Zuidplein in Rotterdam is vanaf 2020 het ontwikkelingsgebied van een grootscheeps ontwikkelingsplan waarbij het Zuidplein en het omliggende gebied het bruisende stadscentrum van Rotterdam-Zuid moet worden.
  Extra publiekstrekkers worden onder meer een aantal nieuwe vrijetijdsvoorzieningen zoals een nieuwe Pathé bioscoop (start bouw 2023) en nieuwe horeca. Een wandeling in het Zuiderpark en shopping genot in Winkelcentrum Zuidplein maken het bezoek aan Rotterdam-Zuid zeer plezierig. Een bijkomstig voordeel is de voldoende parkeergelegenheid in een grote parkeergarage met 600 plaatsen en de makkelijke bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto.
  De nieuwe moderne busbaan Hart van Zuid heeft naast andere moderne kenmerken en 26 instaphaltes ook een commercieel paviljoen waar de reiziger alle instaphaltes ziet en droog op zijn bus kan staan wachten.

  In de bouwfase in dit ontwikkelingsgebied is ProNed in opdracht van Heijmans Infra bezig geweest met hydrofoberen van diverse elementen. Tevens zijn deze elementen waar nodig voorzien van een beschermende laag anti-graffiti coating. Zo hebben de mensen van ProNed gewerkt aan diverse dekken, kolommen, steunpunten, pijlers, onderzijden dekken en randelementen.
  Hydrofoberen en het beschermen van deze elementen en onderdelen van verschillende materialen en oppervlaktes draagt mede bij aan de duurzaamheid en representatieve  uitstraling.

  Download Premium WordPress Themes Free
  Free Download WordPress Themes
  Download Premium WordPress Themes Free
  Premium WordPress Themes Download
  lynda course free download
  download huawei firmware
  Download WordPress Themes
  udemy paid course free download