Looskade Roermond

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Looskade Roermond

  Project

  Details

  Locatie
  Roermond
  Opdrachtgever
  Heijmans Infra en Ploegam
  Datum uitvoering
  2020

  Project

  Werkzaamheden

  ProNed maakt trots deel uit van de reconstructie N280

  In opdracht van de aannemerscombinatie Heijmans Infra en Ploegam heeft ProNed de kademuren, bij de reconstructie van de N280, voorzien van een dekkend verfsysteem met een zeer lange kleurvastheid. Dit verfsysteem biedt daarnaast bescherming tegen o.a. graffiti én geeft de kademuren een nette, frisse uitstraling. Tot slot heeft ProNed op verschillende locaties puntmarkeringen, die bijdragen aan de veiligheid voor slechtzienden, aangebracht. Ook dát doen wij!

  Projectinformatie Looskade Roermond

  Naast het project Werkend Hart, de reconstructie van de N280, wordt De Looskade verhoogd zodat deze beter bestand is tegen hoog water.

  De Looskade is straks een van de 3 locaties waar verkeer de hoofdrijbaan ongelijksvloer kruist. In de nieuwe situatie blijft het verkeer in 2 richtingen over de Looskade rijden. Ook voor fietsers wordt de Looskade veiliger. Er komt een nieuw fietspad vanaf Maashoven tot het Aureool. Vanaf daar rijden fietsers via de Buitenop naar de Roerkade. Op deze manier fietsen zij niet meer over de weg maar zijn gescheiden van ander verkeer. Mooi project!

  Premium WordPress Themes Download
  Premium WordPress Themes Download
  Download Premium WordPress Themes Free
  Free Download WordPress Themes
  download udemy paid course for free
  download redmi firmware
  Download WordPress Themes Free
  free download udemy course