Kunstwerken Amsterdam

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Project

Kunstwerken Amsterdam

Project

Details

Locatie
Amsterdam
Opdrachtgever
Gemeente Amsterdam
Datum uitvoering
2020

Project

Werkzaamheden

Prachtige kunstwerken beschermd door ProNed

Hier zijn we trots op! ProNed heeft in opdracht van de Gemeente Amsterdam, in samenwerking met Sandra Hueber van Bright Up, bijgedragen aan deze prachtige muurschilderingen. De wereld een stukje leuker, leefbaarder en duurzamer maken. Vanuit die missie werkt BRIGHT UP met passie aan het aantrekkelijker maken van gebieden en fietsroutes en aan het stimuleren van het gebruik van de fiets. BRIGHT UP zorgt dat plekken en gebieden waarde en beleving krijgen, veelal door toepassing van lichtzinnige kunst die vrolijk maakt en verblijdt. Ook fietsroutes maakt BRIGHT UP aantrekkelijker, door de beleving op deze routes te vergroten.

Eind september 2019 is gestart met de beschildering van de eerste onderdoorgang op de route nadat ProNed al het voorwerk had uitgevoerd. Alle oude graffiti werd verwijderd en werd het geheel voorzien van een KEIM-primerlaag.

Hier maken we een “tropisch vogelbos”. Met de vrolijke kleuren wordt enerzijds de donkere en saaie onderdoorgang aantrekkelijker gemaakt. Anderzijds is het een verwijzing naar het kleurrijke en gemêleerde Amsterdam Zuidoost. Medio maart 2020 is een vervolg gegeven en worden de prachtige muurschilderingen door kunstenares Leone Schröder aangebracht. Na het afronden van Leone’s werkzaamheden worden de kolommen en de onderdoorgang voorzien van een permanente anti-graffiti coating. Op deze manier kan later aangebrachte graffiti eenvoudig verwijderd worden zonder de muurschildering hierbij aan te tasten. Zo blijft het kunstwerk in haar originele staat!

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy free download
download mobile firmware
Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=