Impregneren op Ixas

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  IXAS

  Project

  Details

  Locatie
  Holendrecht - Amsterdam - Diemen
  Opdrachtgever
  Rijkswaterstaat
  Datum uitvoering
  2016 - 2019

  Project

  Werkzaamheden

  Het pps-project A9 Gaasperdammerweg omvat het ontwerp, de realisatie, het beheer en onderhoud en de financiering van de bestaande en nieuwe infrastructuur op de A9 tussen Holendrecht en Diemen. Het is het derde traject van de weguitbreiding Schiphol- Amsterdam-Almere (SAA).

  De A9 wordt verbreed naar tweemaal vijf rijstroken en een wisselbaan. Daarnaast wordt de A2 verbreed met een derde en vijfde rijstrook en wordt knooppunt Holendrecht Noord gereconstrueerd. De extra rijstroken zorgen ervoor dat de doorstroming verbetert en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad.

  ProNed zal de komende jaren diverse conserveringswerkzaamheden uitvoeren op dit project voor IXAS. Een van die activiteiten is het hydrofoberen van meer dan 300.000m2 beton met het product Sikagard 705L van Sika (Sikagard-705 L is een 1-component, laag viskeuze, oplosmiddelvrij hydrofobeermiddel voor beton en cementgebonden ondergronden op basis van reagerende silaan met een vaste stofgehalte van 99%. Sikagard-705 L voldoet aan de hoogste eisen van EN 1504-2 voor hydrofoberingsmiddelen (doordringingsklasse II & weerstand tegen vorst en dooizoutbelasting).

  Grote gedeeltes van dit traject zijn graffitigevoelig en zullen dan ook worden beschermd met de semi permanente anti graffiti coating Graffitiguard van MAVRO International. Circa 120.000 m2 aan kunstwerken heeft straks een niet zichtbare en ademende bescherming waardoor graffiti uiteindelijk eenvoudig verwijderd kan worden met hoge druk, heet water.

  Free Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  Premium WordPress Themes Download
  Download WordPress Themes Free
  free download udemy course
  download karbonn firmware
  Download WordPress Themes
  free download udemy course