Hydrofoberen & anti-graffiti voor de Roggebotbrug

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Hydrofoberen & anti-graffiti voor de Roggebotbrug

  Project

  Details

  Locatie
  Kampen
  Opdrachtgever
  Mobilis TBI
  Datum uitvoering
  2022

  Project

  Werkzaamheden

  Verkeersproblemen en de N307. Ze werden vaak in één zin genoemd. Oorzaak hiervan waren o.a. het langzaam rijdende (landbouw)verkeer en de opening van de Roggebotbrug in de spitsuren.

  In het voorjaar van 2019 heeft de Provincie Flevoland een plan gemaakt om de verkeersproblemen op de N307 aan te pakken. Er werd al snel gestart en inmiddels worden deze maand de laatste liggers van de Roggebotbrug geplaatst.

  ProNed heeft in opdracht van Mobilis TBI al diverse keren een steentje bij mogen dragen aan de werkzaamheden die bij dit project kwamen kijken. De laatste keer kwamen we in actie om de onderdelen van de Roggebotbrug te reinigen en beschermen tegen allerlei soorten vuil en vocht.

  Zo hebben we het dek, de schampkanten en stootplaten gehydrofobeerd. Hierdoor zijn de wegonderdelen van de brug goed beschermd tegen schadelijke stoffen zoals dooizouten.

  Op andere onderdelen, zoals de wanden en pijlers, hebben we KEIM mineraalverf en een anti-graffiti coating aangebracht. Het maakt de constructie extra sterk en bovendien bestand tegen weersinvloeden, schadelijke stoffen uit de atmosfeer en ongewenste graffiti.

  Free Download WordPress Themes
  Download Best WordPress Themes Free Download
  Free Download WordPress Themes
  Download Premium WordPress Themes Free
  ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
  download karbonn firmware
  Download WordPress Themes
  download udemy paid course for free