Graffiti-vrije SALT wagons

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Graffiti-vrije SALT wagons

  Project

  Details

  Locatie
  Opdrachtgever
  Voestalpine Railpro
  Datum uitvoering
  2020

  Project

  Werkzaamheden

  Graffiti verwijderen van SALT wagons

  SALT wagons

  De SALT is van een eenvoudige Fccpps-wagon gegroeid tot een hele praktische en ARBO-verantwoorde losmachine. Een Fccpps- wagon is een onderlosser, geschikt voor de aanvoer van grof ballastmateriaal. Door middel van trechters kan zowel binnen als buiten het spoor worden gelost. De trechters maken het mogelijk 28 ton gedoseerd te lossen met minimale personeelsinzet.

  De SALT staat voor ‘StofArmLosTrein’ en is onze geïnnoveerde Fccpps-trein. Hij zorgt er namelijk voor dat het inhaleerbaar (kwarts)stof tot maximaal 20% van de toelaatbare waarde wordt verminderd. Dit doet de SALT door middel van een vernevelingsysteem, dat ervoor zorgt dat het stof door de nevel opgenomen wordt en naar de grond zakt (in plaats van dat dit op een hoogte blijft dat het ingeademd kan worden).

  Graffiti verwijderd door ProNed

  De herkenbare blauwe wagons worden helaas ook af en toe ondergespoten door graffiteurs. Railpro heeft het ProNed-team ingeschakeld om de graffiti te verwijderen van de wagons. Om te werken aan spoor, perron, tram of metro heb je een DVP pas nodig. ProNed medewerkers zijn in het bezit van een Digitaal Veiligheidspaspoort. Tot op heden onderhoudt ProNed de wagons van Railpro om deze graffiti vrij te houden. Zo blijven ze hun frisse uitstraling behouden.

  Free Download WordPress Themes
  Premium WordPress Themes Download
  Free Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  udemy paid course free download
  download lava firmware
  Download Best WordPress Themes Free Download
  ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=