Graffiti verwijderen op 'De Wallen'

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Project

Graffiti verwijderen op 'De Wallen'

Project

Details

Locatie
Amsterdam
Opdrachtgever
Gemeente Amsterdam
Datum uitvoering
2020

Project

Werkzaamheden

Graffiti verwijderen op ‘De Wallen’

‘De Wallen’

‘De Wallen’, ook wel de ‘Red Light District’ genoemd, is een van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Amsterdam. De naam “De Wallen” refereert aan de oude burgwallen rond het oude Amsterdam.

Graffiti verwijderen

Op en rondom ‘De Wallen’ waren diverse ondergronden beklad met graffiti, stiften, stickers en posters. De Gemeente Amsterdam heeft ProNed ingezet voor de verwijdering van de bekladding in het wallen gebied. De graffititags, stickers en posters bevonden zich op verschillende oppervlakken zoals gevels, straatmeubilair, verkeersborden en lantaarnpalen.

ProNed heeft jarenlange ervaring met het verwijderen van graffiti en wildplak. De bekladding en posters worden verwijderd met biologisch afbreekbare middelen en al het afval(water) wordt opgevangen. Wel zo netjes en schoon.

Gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam is een van de vele gemeentelijke opdrachtgevers van ProNed. Al jarenlang houden wij verschillende gebieden in Amsterdam schoon. Benieuwd hoe we dat aanpakken. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
online free course
download micromax firmware
Download WordPress Themes Free
free online course