Gemeente Amsterdam

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Project

Gemeente Amsterdam

Project

Details

Locatie
Amsterdam
Opdrachtgever
Gemeente Amsterdam
Datum uitvoering
2020

Project

Werkzaamheden

De Gemeente Amsterdam is een van de vele gemeentelijke opdrachtgevers van ProNed. Al jarenlang houden wij verschillende gebieden in Amsterdam schoon. Van het verwijderen van graffiti en wildplak zoals posters, tot het reinigen en beschermen van diverse soorten ondergronden, kunstwerken en objecten.

Werkzaamheden ProNed

ProNed beschermt de prachtige muurschilderingen van kunstenares Leone Schröder en opdrachtgever Bright Up door deze te behandelen met een anti-graffiti coating. Zo houden we de muurschildering voor langere tijd in goede conditie.

Zo zijn de muurschilderingen al de dupe geweest van graffiti vandalisme. Door de anti-graffiti coating kan de graffiti snel én eenvoudig worden verwijderd zonder daarbij de kunst aan te tasten.

Maar ook andere objecten zijn beklad met graffiti. Onze teams zijn dagelijks op pad om kladvandalisme maar ook posters en stickers te verwijderen. Zo houden we Amsterdam en omgeving netjes en schoon! Het verwijderen van graffiti en het aanbrengen van een primer behoort ook tot de voorbereidingen die ProNed treft alvorens de objecten worden voorzien van de prachtige kunstuitingen.

Op de hoogte blijven van de nieuwste kunstwerken van Leone in Amsterdam? Houd onze blog, mail én Social Media kanalen goed in de gaten! Ook op de website van Bright Up valt meer te lezen over het opvrolijken van onderdoorgangen en objecten met kunstuitingen.

Klik hier om verder te lezen op onze blog ‘Gemeente Amsterdam’.

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download
download coolpad firmware
Download WordPress Themes
download udemy paid course for free