A16 - N3: Vernieuwen aansluiting

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Project

A16 - N3: Vernieuwen aansluiting

Project

Details

Locatie
Dordrecht
Opdrachtgever
Boskalis
Datum uitvoering
2020

Project

Werkzaamheden

A16 – N3: Vernieuwen aansluiting

Boskalis Nederland voert in opdracht van Rijkswaterstaat de werkzaamheden uit voor de Reconstructie Aansluiting A16 – N3. De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van het knooppunt bij Dordrecht en de aansluitingen realiseren voor het nieuwe bedrijventerrein Dordtse Kil IV. Zo wordt de doorstroming en veiligheid verbeterd op de A16 en N3 en de bereikbaarheid van de regio verbeterd.

Extra rijbaan met 2 rijstroken

Daarnaast wordt een rijbaan met 2 rijstroken aangelegd welke met een lus vanaf de N3 onder het bestaande viaduct doorgaat. De nieuwe rijbaan gaat over in een lange parallelbaan waardoor de afrit A16 voor verkeer uit Rotterdam wordt verlegd.

De huidige oprit vanaf de N217 richting Breda blijft behouden en voegt in op de nieuwe parallelbaan. Vlak voor het pompstation gaat het aantal rijstroken op de parallelbaan terug van 2 naar 1 en sluit deze baan vervolgens aan op de A16.

Werkzaamheden ProNed

ProNed voert in opdracht van Boskalis diverse werkzaamheden uit op het A16-N3 project. Alles wat betrekking heeft op het conserveren en beschermen van het beton wordt door de coatingspecialisten van ProNed gedaan. Daadkrachtig, flexibel en betrouwbaar worden de faseringen uitgevoerd om de planningen te behalen.

Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
lynda course free download
download huawei firmware
Download WordPress Themes
udemy paid course free download