Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Over ProNed

Verspreid over heel Nederland komen waardevolle civieltechnische en infrastructurele projecten voor. Daar waar deze projecten zijn, daar is ProNed. Met onze jarenlange ervaring voeren wij werkzaamheden uit voor grote nationale en internationale opdrachtgevers en reinigen, beschermen en behouden wij alle mogelijke ondergronden. Wij bieden oplossingen voor vrijwel alle reinigings- en beschermingsvragen door gebruik te maken van hoogwaardige technieken. Het maakt niet uit hoe groot of complex het probleem is ons antwoord is standaard “dat gaan we regelen”. ProNed is dé partner op het gebied van reinigen, beschermen en behouden.

ProNed staat bekend om haar snelle en goede werk. De kwaliteit en snelheid van ons werk kan waargemaakt worden door onze goed getrainde teams. Zij hebben alle benodigde kennis in huis van het reinigen, beschermen en behouden van infrastructurele en civieltechnische objecten. Doordat wij werken met verschillende applicatiemethodes en systemen kunnen wij gegarandeerd een passende oplossing leveren voor iedere ondergrond.

Reinigen, beschermen en behouden

Beschermen tegen graffiti. Prepareren voor een coating. Waterdicht maken. ProNed heeft het allemaal in huis. Onze teams van professionals gaan dagelijks op pad in Nederland, België en Duitsland om oppervlakken te reinigen, beschermen en onderhouden. We staan altijd klaar en denken altijd mee.

Reinigen

Vervuiling van objecten en ondergronden komt voor in vele verschillende vormen. Wanneer vervuiling zich eenmaal aan het oppervlak gehecht heeft, ontsiert het de uitstraling van het object. ProNed brengt daarom objecten en ondergronden terug in de originele staat door deze grondig te reinigen. Objecten krijgen hierdoor hun oorspronkelijke glans en kleur weer terug. Door onze jarenlange ervaring is geen verontreiniging ons te moeilijk. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, vuil, algaanslag, (hogedruk)reiniging en stralen. Daarnaast vormt reinigen de basis voor het aanbrengen van conserverende coatings. Wij werken met de nieuwste technieken en machines.

Meer lezen over reinigen?

Beschermen

Oppervlakken en objecten krijgen veel te verduren. Ze worden blootgesteld aan verschillende soorten vervuiling zoals atmosferische vervuiling en graffitikunsten. Wanneer de vervuiling zich eenmaal in de ondergrond genesteld heeft, kost het veel moeite om deze weer in originele staat te herstellen. Het gezegd luidt dan ook, voorkomen is beter dan genezen! ProNed helpt daarom graag bij het beschermen van oppervlakken. Niets is hierbij te gek. Denk bijvoorbeeld aan kunstwerken zoals tunnels, geluidsschermen en constructies. Dankzij ProNed blijven de objecten beschermt tegen vervuiling, zijn ze gemakkelijk te reinigen en blijven ze in goede staat.

Wij bieden verschillende expertises aan op het gebied van beschermen. Van een anti-graffiti coating tot een kunststofvloer en van slijtlagen tot betonreparatie. Voor alle informatie over onze expertises kun je bij ons terecht, we vertellen je er graag meer over!

Meer lezen over beschermen?

Behouden

Wij stoppen niet bij reinigen of beschermen. Wij leveren maatwerk voor de lange termijn. Van advisering tot onderhoud. Als we een object beschermd hebben, bieden we ook een duurzaam onderhoudscontract. Met intelligente oplossingen die tijd én geld besparen.

Na het reinigen of beschermen van een object, maken wij graag een duurzaam onderhoudscontract. Daarin staat onder andere de reinigingsfrequentie en wanneer coatings vervangen of hersteld moeten worden. Hierbij vinden we het belangrijk dat onze opdrachtgevers besparen op o.a. onderhoudskosten. En dat ondergronden in de originele staat blijven. Voor elke ondergrond hebben we een oplossing op maat.

Kortom, ProNed is een multidisciplinaire aannemer met een totaalpakket voor oppervlakte afwerking en het behoud daarvan.

Meer lezen over behouden?

Onze brochure

Heeft u onze brochure al gezien? Hierin omschrijven wij wie we zijn, waar we goed in zijn én voor wie we dat doen. We hebben dit zo overzichtelijk mogelijk gepresenteerd in een handzaam exemplaar met gave foto’s van onze medewerkers en onze projecten!

Zet de eerste stap

Meer info of een offerte aanvragen?

Voor alle informatie over onze expertises kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor een van onze diensten. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contact met ons opnemen kan via info@proned.nl of door te bellen naar 0418 510 066.