Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Keim op Promatect platen

  ProNed is gespecialiseerd in het verwerken van diverse soorten verfsystemen op de meest uiteenlopende ondergronden. KEIM is een van de verfsystemen welke wij regelmatig toepassen op wanden en plafonds (onderkantdek) van tunnels en onderdoorgangen.

  Op diverse projecten brengen we nu ook KEIM aan op Promatect platen. Deze combinatie hebben we toegepast bij De Rotterdamsebaan en later dit jaar ook bij de Michiel de Ruijter Tunnel.

  Promatect platen

  Promatect platen zijn onbrandbare, stoomverharde calciumsilicaat platen voor het brandwerend beschermen van stalen en betonnen draagconstructies. De Promatect platen worden veel gebruikt voor wanden en plafonds bij tunnels en onderdoorgangen.

  KEIM in combinatie met Promatect platen

  KEIM- Concreton-W verkrijgt hechting middels het verkiezelen van het silicaat bindmiddel ‘Kaliumwaterglas’. Dit zorgt voor een permanente en niet reversibele verbinding met het Calsiumsilicaat plaatoppervlak van Promatect.

  Zowel het silicaat bindmiddel en de minerale kleur – en vulstoffen worden niet aangetast door UV-straling, chemische invloeden en is uitermate alkalibestendig. Gelijk aan de Promatect Calciumsilicaat platen, kan KEIM Concreton-W gemakkelijk water(damp) opnemen en op  een later moment  (als de luchtvochtigheid het toelaat) weer afgeven. Hierdoor blijven de bouwfysische eigenschappen van de Prometect plaat en de achterliggende constructie behouden. KEIM Concreton-W bezit een waterdampdiffusiewaarde waardoor blaren en blazen van de verflaag technisch onmogelijk is. KEIM Concreton-W is onbrandbaar conform EN 13501-1, in klasse: A2-s l ,d0.

  Deze eigenschappen maken de toepassing van KEIM Concreton-W op de Promatect plaat uitstekend geschikt. Beiden producten beïnvloeden elkaar op geen enkele negatieve wijze en dragen bij aan het beste behoud van de achterliggende constructie.

  Zet de eerste stap

  Meer info of een offerte aanvragen?

  Voor alle informatie over het aanbrengen van KEIM door ProNed kunt u bij ons terecht. Daarnaast is het ook mogelijk om hiervoor een offerte op te vragen. Contact met ons opnemen kan via info@proned.nl of door te bellen naar 0418 510 066.
   Start jouw project

   Samen met ProNed