Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Naast het feit dat sommige certificeringen verplicht zijn, vinden wij het belangrijk dat wij alleen goed opgeleide medewerkers op pad sturen met de benodigde kennis. Hierdoor leveren wij niet alleen maatwerk maar waarborgen wij ook de veiligheid. Al onze medewerkers zijn in het bezit van verschillende certificaten zoals VCA, anti-graffiti certificaat, hoogwerker certificaat en een Digitaal Veiligheidspaspoort. Tevens is ons team opgeleid tot vakmensen met voldoende kennis over onder andere verwerkingstechnieken en producten.

VCA certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen vooral bij bedrijven met risicovolle werkzaamheden. VCA wordt gezien als veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven zoals ProNed worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Met een VCA certificaat leg je de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Om de veiligheid van onze medewerkers te kunnen garanderen, bezitten ProNed en alle medewerkers een VCA certificaat.

Bekijk hier ons VCA certificaat

Anti-graffiti 

ProNed verwijdert ieder jaar tienduizenden meters graffiti van geluidsschermen, viaducten en andere objecten. Het veilig verwijderen van graffiti vraagt om kennis en ervaring. Daarom zijn alle medewerkers van ProNed in het bezit van een van een anti-graffiti certificaat. Zij hebben dit certificaat behaald en daardoor weten wij zeker dat het team de benodigde instructies heeft gehad om de hoogwerker om een veilige manier te gebruiken. Voor zichzelf en voor de mensen om hun heen.

Hoogwerker certificaat

Ons team werkt veel met hoogwerkers om plaatsen te reinigen die op een niet bereikbare hoogte zitten. Om veilig met de hoogwerkers te kunnen werken en voor de veiligheid van de medewerkers, zijn zij alle in het bezit van een hoogwerker certificaat.

DVP

Werken op een bouwplaats, op het spoor of dicht langs het spoor brengt vaak risico’s met zich mee. Het is belangrijk dat medewerkers zich hiervan bewust zijn en blijven. De railinfrabranche heeft daarom het Digitaal Veiligheidpaspoort ingevoerd, waarmee veiligheid naar een hoger niveau word getild. Het is een persoonlijke pas waarmee je aan het werk kunt op ProRail-terrein. Door het scannen van de pas is zichtbaar of je aanwezig mag zijn op het betreffende terrein en over welke certificaten je beschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden. De mannen van ProNed werken veel op projecten binnen de infrastructuur, dus een DVP is onmisbaar. Om het aantal veiligheidsincidenten op spoorwegterreinen terug te dringen, bezitten alle medewerkers een DVP.

GPI

Poortinstructies zijn instructies die alle medewerkers die een bouwplaats willen betreden, vooraf moeten hebben gevolgd en waarbij een toets wordt afgelegd. Het doel hiervan is een hoger veiligheid bewustzijn niveau en meer duidelijkheid voor medewerkers over wat van hen wordt verwacht als het gaat om veiligheid op een bouwplaats. De Generieke Poortinstructie moet veilig gedrag op de bouwplaats verder verbeteren. Doordat de GPI gelijk is voor alle bedrijven en bouwplaatsen, komt er meer duidelijkheid over het gewenste veiligheidsgedrag op alle bouwplaatsen van verschillende bedrijven. De norm is en wordt hiermee gezet.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Voor alle informatie over graffiti verwijdering kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor het laten verwijderen van graffiti. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contact met ons opnemen kan via info@proned.nl of door te bellen naar 0418 510 066.