Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Wat is betonreparatie?

Het is belangrijk om beton op tijd te laten repareren voordat er gevaarlijke situatie ontstaan. In geval van betonrot of zelfs betonschade, verzwakt de gehele constructie. Daarnaast gaat het ten koste van het aanzien. Beton kent hoogwaardige kwaliteit en bestendigheid maar er kan nog altijd ontstaan. Hierdoor is betonreparatie noodzakelijk.

Wanneer wordt betonreparatie ingezet?

Vaak worden wij ingezet bij een coatingreparatie. Wanneer een coating niet gerepareerd wordt, beschadigd het beton. Betonreparatie zetten wij in wanneer bijvoorbeeld conusgaten, ook wel hijsogen genoemd, gevuld moeten worden.

Hoe ontstaat betonrot?

Betonrot kan ontstaan door verschillende factoren zoals veroudering of carbonatie van het beton. Wanneer de aanwezige bewapening begint te roesten, kan ook dit zorgen voor betonrot.

Hoe herken je betonrot?

Betonrot kun je herkennen aan meerdere dingen. Een daarvan zijn afbrokkelende stukjes beton. Dit gaat niet alleen ten kosten van het aanzicht, ook verzwakt het de constructie. Daarnaast kun je betonrot herkennen door scheurvorming en afgedrukt beton.

Welke systemen gebruiken wij voor betonreparatie?

Afhankelijk van de ondergrond en de betonschade, kiezen we de juiste materialen. Voor het repareren van beton gebruiken we watergedragen twee-componenten inwasmortels of een betonreparatie mortel. De twee-componenten inwasmortels gebruiken we bijvoorbeeld voor het uitvlakken van kleine onregelmatigheden en gietgallen in beton.

Waar kan betonreparatie uitgevoerd worden?

Betonreparatie kan bij verschillende ondergronden toegepast worden. Denk hierbij aan de betonnen wanden en vloeren van parkeergarages, viaducten, tunnels en onderdoorgangen. Daarnaast kunnen we ook ingezet worden bij nieuwbouw.

Zet de eerste stap

Meer info of een offerte aanvragen?

Voor alle informatie over betonreparatie kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor het laten repareren van beton. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contact met ons opnemen kan via info@proned.nl of door te bellen naar 0418 510 066.


Start jouw project

Samen met ProNed